Elämys

Ämmi


Elämys

Ämmi

savikippo elämys ämmissä

Ammennamme luonnosta

Keinu-, nuotio- ja metsäkokoukset 

Runsaat Lähiruokapakettimme

Ikimuistoinen yö mökissä, hirsitalossa tai riippukeinussa Pohjolan taivaan alla

Vain puoli tuntia Turusta ja Salosta

Järjestämme ohjelmaa tilauksesta

Tiimipäivät

Toteutamme tehokkaita ja innostavia tiimipäiviä (=tyky-päiviä) käyttäen apuna kehittämiämme tiimivalmennustapoja. Keräsimme kaiken tähän mennessä oppimamme ja rakensimme siitä konseptin palvelemaan yritysten hyvinvointia sisältäpäin. Näin Tyky-päivistä kuoritui uudenlaiset ja innostavat Tiimipäivät. Mottomme onkin: ”Työntekijä on yrityksen tärkein voimavara.”

Olemme kehittäneet työmme tueksi erilaisia keinoja sinun henkilökuntasi hyvinvointiin sekä hauskoja ratkaisuja tiimisi motivointiin. Otathan yhteyttä, niin suunnitellaan yhdessä teitä palveleva kokonaisuus!


Teemaviikonloput

Viikonloput vietetään Sauvossa, Ämmilässä, maaseudun rauhassa. Yöpyminen tapahtuu 2008 valmistuneessa hirsitalossa tai vaihtoehtoisesti voit yöpyä majassa metsän siimeksessä tai makuupussissa puussa riippuen.

 Jooga- ja voimavararetriitti vietetään Särkisalon Armonlaaksossa, vanhassa idyllisessä kalastajakylässä. Tule nauttimaan retriitistä saaristoluonnon keskelle.


Laitumen Laidalla

Istuskelua laitumen laidalla, lehmähaleja, sekä Villiinny Villimiehen kanssa-villiyrttikurssi luonnossa ja villiyrttien käyttöä ruuanvalmistuksessa. Harjoitellaan jogurtin ja smoothien valmistusta raakamaidosta, ulkoilua, vihtakurssi, lempeitä löylyjä ja polskintaa paljussa, Ämmilän herkullista ruokaa, nokipannukahvia ja tikkupullaa. Hapanleivän paistoa. Sunnuntaina mahdollisuus vierailla paikallisissa tila- ja käsityöpuodeissa. Kurssin vierailija Tommi Kangas, Tilavierailu Parkkusen maitotila.

Pienryhmä 4-8 henkilöä, perjantai-illasta sunnuntai-iltapäivään, 350€/henk. Täysihoito.


Ihana Minä (hemmotteluviikonloppu naisille)

Kiireetöntä yhdessäoloa, ulkoilua, mielikuvamatkoja, vaikuttavia tuoksuja, unelmakarttojen valmistamista, lempeitä löylyjä ja polskintaa paljussa, Ämmilän herkullista ruokaa. Iloa, naurua ja naisvoimaa. Nokipannukahvia ja tikkupullaa. Kurssin hintaan sinulle sisältyy yksi alla mainittu vaihtoehto ammattilaisen hoivissa: kampaamopalvelu (Parturi-kampaamo Liinu) tai Ihana Elämä-terveysanalyysi (Maija Grace) tai kasvo- ja jalkahoito (Kosmetologipalvelut Heli Mikkola) Sunnuntaina mahdollisuus vierailla paikallisissa tila- ja käsityöpuodeissa. Kurssin vierailija voimavarakouluttaja Joydesign Johanna Helmiö. Pienryhmä 4-8 henkilöä, perjantai-illasta sunnuntai-iltapäivään, Viikonlopun hinta 450€/henk. Hinta sisältää yhden omavalintaisen hoidon, voimavarakouluttajan palvelun ja täysihoidon.


Kaunis Maaseutu

Aitoa ja vilpitöntä maaseudun tunnelmaa, tutustutaan paikalliseen lammas- ja hunajatilan elämään, ihaillaan mansikoiden kasvua, kurkistetaan keskiaikaiseen kellariin, jossa meille tarjoillaan kahvit. Ulkoilua, nuotiolla tuleen tuijottelua, lempeitä löylyjä ja polskintaa paljussa ja lähitilan lampaasta valmistettua herkullista ruokaa. Ruisleivän leipomista, unelmakarttoja ja kiireetöntä yhdessäoloa.

Sunnuntaina mahdollisuus vierailla paikallisissa tila- ja käsityöpuodeissa. Tilavierailut Yliristiniemi, Liesniemi

Pienryhmä 4-8 henkilöä, perjantai-illasta sunnuntai-iltapäivään, 350€/henk.


Armonlaakson jooga-ja voimavararetriitti

Viikonloppu vietetään Armonlaaksossa, meren rannalla, vanhassa kalastajakylässä Särkisalossa.

Saaristoluonnon keskellä järjestettävät retriitit sisältävät kaksi joogatuntia ja mielikuvamatkaa ammattilaisten opastuksella.

Ulkoilua, villiyrttiopastusta, uintia, saunomista, nuotilla valmistettua kalakeittoa ja Ämmilän saaristolaisleipää. Mahdollisuus soudella auringonnousuun tai istuskella laiturilla kaloja narraillen.

Sateen sattuessa askartelemme vanhassa kalastajatorpassa unelmakarttoja.

Sunnuntaina leivomme saaristolaisleipää ja vierailemme paikallisessa tilapuodissa.

Kurssin vierailijat JoyDesign voimavarakouluttaja Johanna Helmiö ja joogaopettaja Heidi Laurmaa

Pienryhmä 4-8 henkilöä, perjantai-illasta sunnuntai-iltapäivään,390€/henk. Täysihoito


SyyskurssiMetsän Makuja (Sieni)

Sieniretki, sienien käyttöä ruuanvalmistuksessa, ulkoilua ja hyvää mieltä. Syksyisen metsän kirpeyttä ja punaisia poskia. Nokipannukahvia ja lettuja kodassa, Ämmilän konjakkista suppilovahverokeittoa, lempeitä löylyjä ja polskintaa paljussa. Ruisleivän leipomista, iloista yhdessäoloa ja saunomista ja polskintaa paljussa.

Kurssin vierailija Marita Katajainen

Pienryhmä 4-8 henkilöä, perjantai-illasta sunnuntai-iltapäivään, 350€/henk. Täysihoito


14-15.1.2017 Tee nahkatöitä Annikan kanssa

Valjasseppä Annika  Härkönen opastaa nahkatöiden saloihin. Lyhytkurssi. Kurssi soveltuu sekä alkajalle, että jatkajalle. Valmistetaan perinteisellä käsinompelutekniikalla paksusta valjasnahasta esimerkiksi vöitä, remmejä ja pantoja koirille tai pieniä valjastöitä hevosille. Työkalut saa lainaksi ja materiaaleja voi hankkia opettajalta.

Kurssi sisältää lounaan ja iltapäiväkahvin. Yöpyminen Elämys Ämmissä mahdollinen.

Nahkatyökurssi 120€/ kurssi yöpymisineen iltasaunalla ja aamupalalla 195€


Iltakurssit

KeväälläGet wild with Villimies Villiinny villimiehen kanssa (Tommi Kangas)

 Sauvo Villiyrttiopastusta luonnossa ja niiden käyttämistä ruuanvalmistuksessa. Kurssin päätteeksi villiyrtein leivottuja Ämmilän sämpylöitä ja villiyrttiteetä. Hinta 35€/henk., paikkoja rajoitetusti!


Luuamulettien Valmistus (Hanna Nore)

 Teemme Hanna Noren johdolla Luuamuletteja naudanputkiluusta. Kurssin päätteeksi kevyt villiyrtti iltapala Ämmilän tapaan. Hinta 35€/henk., paikkoja rajoitetusti!


Villiyrtit osana hyvinvointia (aromaterapeutti Ulla-Maija Grace)

Aromatica – Wellnessin perustaja, Ulla-Maija Grace opastaa villiyrttien käyttöä hyvinvoinnissa ja luonnonmukaissa hoidoissa. Hyvinvointi on jokaisen oikeus, mutta sen eteen on tehtävä työtä. Hyvä olo syntyy kaikenlaisista mielen, kehon, tunteen ja hengen ravinteista, joita itselleen antaa. Kurssin päätteeksi villiyrtein leivottuja Ämmilän sämpylöitä ja villiyrttiteetä. Hinta 35€/henk., paikkoja rajoitetusti!


Smoothiekurssi (Sanna)

Kerätään luonnosta villiyrttejä, joista valmistetaan erilaisia smoothieita käyttäen raaka-aineena myös vihanneksia, marjoja, siemeniä ja heraa

käytettävät ainekset sisältyvät kurssin hintaan. Hinta 35€/henk., paikkoja rajoitetusti!


Villiyrtit osana hyvinvointia (Ulla-Maija Grace)

Päiväkurssi, joka pidetään kauniissa Österön saaressa, Karunassa.

Aromatica – Wellnessin perustaja, Ulla-Maija Grace opastaa villiyrttien käyttöä hyvinvoinnissa ja luonnonmukaissa hoidoissa. Hyvä olo syntyy kaikenlaisista mielen, kehon, tunteen ja hengen ravinteista, joita itselleen antaa. Kurssilla tarjotaan valmistettua kasvisosekeittoa, villiyrttisämpylöitä ja kahvia. Hinta 35€/henk., paikkoja rajoitetusti!


Elämys Ämmin Hyvän olon maanantai-illat

Syyskuusta alkaen vietämme Ämmilässä joka toinen maanantai (parilliset viikot) Hyvän olon iltaa vaihtelevin teemoin. Tule mukaan iloiseen seuraan! Tarjolla Ämmilän teetä ja villiyrttisämpylöitä. Hinta 10€/henk.


 

Kaikki teemaviikonloput räätälöidään toivomuksesi mukaisesti.

Ohjelmarunko on olemassa, mutta mikäli haluat lepäillä pihakeinussa, makoilla piikkimatolla, kulkea luonnossa ja olla omien ajatuksiesi kanssa, se on mahdollista.

Ämmilään voit tulla ja olla juuri sellaisena kuin haluat.

Sinulla on mahdollisuus osallistua esim.

– ratsastusvaellukseen paikallisella Hännilän tilalla

– laudeliinan tai poppanan kutomiseen kangaspuilla

Kerro erityistoiveesi ja – ruokavaliosi ilmoittautumisen yhteydessä